Поради з прибирання після ремонту від клінінгової компанії Sofitem

Замовити прибирання

Практично у кожного ремонт викликає асоціації з нескінченної пилом і горами будівельного сміття. Сьогодні не всі будівельні бригади прибирають після себе. Якщо прибирання квартири після ремонту вас лякає, на допомогу прийде професійна клінінгова компанія. Також деякі поради щодо самостійної прибирання допоможуть очистити ваше житло.

Алгоритм прибирання приміщення після ремонту

Більшість, побачивши перед собою гори непотрібних матеріалів і бруду, губляться і не знають з чого почати процес. Найголовніше в цій справі не панікувати і починати все робити поступово. Генеральне прибирання квартири або заміського будинку включає кілька основних етапів.

генеральне прибирання після ремонту

1. Вивіз будівельного сміття

Для того, щоб звільнити приміщення, потрібно кудись прибрати то що залишили після робіт будівельники. Якщо сміття важкий можна замовити послугу “вивезення сміття”. Наявні в штаті компанії вантажники швидко звільнять ваш будинок від непотрібного мотлоху і вивезуть його в дозволене місце.

2. Прибирання приміщення

Наступним етапом буде генеральне прибирання всього приміщення. Оновлений інтер’єр потребує миття вікон та дверей, чищення меблів і килимів. Хімчистка ковроліну виконується з використанням спеціальних засобів, які допомагають швидко і безпечно очистити від пилу і дрібного сміття.

4. Догляд за меблями поле ремонту

Меблі на період ремонту зазвичай переміщається в вільне приміщення або просто прикривається. Але будівельний пил все одно проникає і осідає на меблях. Тому після ремонту вона теж потребує прибирання з використанням спеціальних засобів по догляду.

Щоб не зіпсувати настрій після нового інтер’єру і поберегти власні нерви і особистий час – скористайтеся послугами клінінгових компаній . Досвідчені майстри швидко приведуть в порядок ваш будинок. Прибирання заміського будинку буде виконана швидко і з застосуванням безпечних дезінфікуючих засобів.

Що ми прибираємо

Кухня Житлова площа Балкон Санвузол
Вологе прибирання меблів зовні
Мийка плити зовні
Мийка духовки всередині
Мийка витяжки
Вологе прибирання підлоги
Мийка стін
Мийка меблів всередині
Мийка посуду
Мийка холодильника всередині
Мийка мікрохвильовій печі
Суха і вологе прибирання підлоги
Мийка вікон
Хімчистка дивана
Мийка опалювальних батарей
Вологе прибирання меблів
Хімчистка стільця
Хімчистка килима
Мийка вікон
Вологе прибирання підлоги
Вологе прибирання стін
Вологе прибирання меблів
Мийка душової кабіни
Мийка умивальника
Мийка унітазу
Мийка стін
Мийка дзеркал
Миття підлоги