З чого почати прибирання будинку?

Замовити прибирання

Генеральна прибирання квартири у багатьох викликає страх і нервозність. Все, що є в будинку, потребує регулярного миття та чищення. Якщо все зробити правильно, то ви отримаєте чистий і красивий будинок. Щоб прибирання котеджів пройшло з комфортом, необхідно заздалегідь до нього підготуватися і приступити до справи правильно.

Класичний варіант прибирання

У такій справі потрібен особливий підхід. Якщо є можливість, то в помічники можна взяти будь-якого члена сім’ї. Це не тільки допоможе прискорити сам процес, а й зміцнить сімейний мікроклімат в будинку. Допомога в викиданні непотрібних речей знадобитися з самого початку.

Другий етап – безпосередньо сама прибирання. Тут на допомогу прийде чоловік, а дітей краще відправити грати на вулицю. Чоловік при необхідності зможе пересунути меблі, прикрутити полички, перемонтувати замок в двері. Він стане в нагоді там, де потрібна сила.

уборка в загородном доме
Одночасно можна поєднувати кілька завдань: розморозити холодильник, розібрати речі, поки завантажилася прання можна організувати миття вікон . Чистка килимових покриттів виконується із застосуванням спеціальних засобів. Робіть невеликі перерви на відпочинок, щоб менше втомлюватися, тоді і хімчистка м’яких меблів не буде в тягар.

З чого почати?

Можна почути від багатьох, що прибирання слід починати в кімнаті з балконом. Саме в такому місці скупчується найбільше сміття. Після цього слід переходити в спальню і дитячу. В самому кінці наводити порядок в санвузлі і кухні. Деякі фахівці радять виконувати прибирання трохи в іншому порядку:

уборка в загородном доме

  • кухня;
  • санвузол;
  • вітальня і спальня.

Заміна

Якщо прибирання забирає багато сил або на це у вас зовсім немає часу, зверніться в клінінгову службу . Співробітники компанії виконають всі види робіт швидко і професійно. Для цього є найкращі засоби та спеціальна техніка.

Що ми прибираємо

Кухня Житлова площа Балкон Санвузол
Вологе прибирання меблів зовні
Мийка плити зовні
Мийка духовки всередині
Мийка витяжки
Вологе прибирання підлоги
Мийка стін
Мийка меблів всередині
Мийка посуду
Мийка холодильника всередині
Мийка мікрохвильовій печі
Суха і вологе прибирання підлоги
Мийка вікон
Хімчистка дивана
Мийка опалювальних батарей
Вологе прибирання меблів
Хімчистка стільця
Хімчистка килима
Мийка вікон
Вологе прибирання підлоги
Вологе прибирання стін
Вологе прибирання меблів
Мийка душової кабіни
Мийка умивальника
Мийка унітазу
Мийка стін
Мийка дзеркал
Миття підлоги